You Are Reading

3

Kenangan Kuala Perlis ( Power Plant )

StuDent NEtWorkIng Sunday, May 9, 2010

amboi sedapnye posing atas batu tu. kononnye nak tengok
suasana matahari terbenam di ufuk barat la tu.. :P

tempat ni kt kuala perlis kat power plant... si ZUl yang bawa kami
ke tempat ni... ramai gak orang lepak cni... ade gerai makan dan minum lg.
best gile lepak2 cni time petang.





erm aku x tau nak tulis ape. hahaha x de idea langsung. sekadar
post gambar pon jadi la. asalakan ni aktiviti dak2
network yang buat...




1 laki 3 perempuan... zul amik sume ,,, ishh ni x leh jadi ni. :D

3 comments:

ezzyra said...

ntah...ape la zul ni...suma dia nk...hahaha...jgn mrh ye zul

AdryDaud said...

Apa la yg best sgt posing ats batu tu?? Dh tu pantai pn ada selut masa tu. Msti bau tak brpa wangi kn? Hahaha..

StuDent NEtWorkIng said...

hahaha...pntai 2 mmg berselut...tp klo x silap la..xde bau pape...lgpun dkat ngn kdai jual mknan...aroma mknan lg kuat...hehehe...

 
Copyright 2010|2011 G!l4-GilA R3maJ4 NetWoRks
LAMAN BLOG NI MASIH DALAM PROSES PEMBIKINAN LORH