You Are Reading

2

--bUkiT Ayer-- The First TRip

StuDent NEtWorkIng Monday, May 10, 2010
salam and halo suma..
sekarang kami dah jmpa beberapa pic semasa kami picnic di bukit ayer.. tp pic ni first trip..yang second trip belum ketemu lagi gambarnya..picnic di bukit ayer ni sedikt sebanyak dapat menyejukkan diri yang panas (disebabkan musim panas yang agak ketara) ..haha..^_^

atas: mengembara sedikit untuk mencari tapak yang sesuai untuk berendam.. disebabkan tidak jumpa tapak yang baik, terpaksa turun semula ke bawah..haha


'warm-up' dlu sebelum trun ke ayer..(macam2 gaya ada..haha)

sedikit taklimat diberikan oleh ketua komander sebelum memulakan picnic..haha
(petikan dari ucapan komander: "jaga diri masing2, jangan harap ak je nak jaga korg.. korg kan dah besar.."

akhirnya jumpa dengan lokasi yang amat sesuai untuk terjun..bush!!

itu sja pic2 yg dpt ditunjukkan wat masa ni..nantikan pic2 yg akan datang..bye2..^_^

p/s: sila pastikan tempat yang ingin dilakukan terjunan selamat untuk dibuat terjunan..haha

2 comments:

AdryDaud said...

Hai bdk2 network, best la korang dh cuti pjg skrg ni. Korang smpn pic kat mana? Dlm gua ke apa? Smp nk cr pn x jmp..haha.. Tu yg pakai bj kaler merah tu nk jd cicakman ke?

StuDent NEtWorkIng said...

hai..nape?x nmpk pic ke??
yg pkai nju merah 2 brangan nk jd spiderman...tp ada problem ckit...hehehe...xleh ckp lbih2 nti dia mrh....

 
Copyright 2010|2011 G!l4-GilA R3maJ4 NetWoRks
LAMAN BLOG NI MASIH DALAM PROSES PEMBIKINAN LORH